Om spillet

 

Settingen til Krigslive XIV – Enhver mand skal dø er den fra bøgerne ”En sang om Is og Ild” af George R.R. Martin.

For de derude som måske ikke har læst bøgerne eller set tv-serien, så er dette hvad en simpel soldat som minimum ved (din Need-To- Know liste);

Vi spiller soldater i borgerkrig i landet Westeros. Settingen er middelalder low fantasy. Drager har været uddøde i over hundred år. 99.99999 % af befolkningen har aldrig set et magisk væsen og tror at de fleste magiske væsner er bare historier.

Westeros består af flere kongedømmer; Norden, Flodlandene, Dallandene, Jernøerne, Vesterlandene, Lavlandene, Kronlandene, Stormlandene og Dorne. Hver land har sin egen særegne kultur.

Westeros har i mange hundrede år været regeret af konger af Targaryan familien. Under dem er der Storhuse som bestemmer over kongedømmerne og Små huse som er under Storhuse.

Der er nu udbrudt borgerkrig mellem den nuværende konge, Kong Aerys den anden, og Robert Baratheon, herre af Stormlandene.

Krigslive XIV foregår i Flodlandene, som er midt i Westeros.

Der er to større religioner i Westeros; Troen På De Syv og De Gamle Guder. Troen På De Syv på 7 guder og er religionen i hele Westeros på nær Norden. De Gamle Guder som tilbeder hvide træer med ansigter i er religionen i Norden. Derudover er der den Druknede Gud, som er religionen på Jernøerne.