Om os

TRoA er en forening hjemhørende i Nørresundby, Aalborg. Den blev stiftet d. 9. august 1989 og er således en af danmarks ældste rollespilsforeninger. Aktiviteterne omfatter liverollespil, bordrollespil, figurspil, brætspil, airsoft og en lang række andre relaterede aktiviteter.

Scenariet vil finde sted i Tornby klitplantage og i Yxengaardens vikinge landsby i skoven. Yxengaard er et projekt, hvis hoved formål er, at skabe et rum for natur og kulturformidling, samt et rum for social og faglig læring ude i naturen.

Astrid Budolfsen har været meget aktiv i frivilligt arbejde over de sidste 3 år som del af foreningen TRoAs bestyrelse og som del af ungdomsudvalget i TRoA, derudover har hun været frivillig i andre dele af rollespilsmiljøet som del af Østerskov Efterskoles bestyrelse, dirt buster på Fastaval, medlem af Bifrost repræsentantskab og frivillig til diverse arrangementer.

Ditte F. Theilgaard har været en del af TRoA’s ungdomsudvalg siden hendes tilbagevenden fra Efterskolen Epos sidste år. Hun har været frivillig i et par år, ikke kun inden for rollespils miljøet men også velgørenhed. Hun holder fast i sin kærlighed for at være medarrangører og NPC og besøger venner fra landet over og hjælper ofte hvor der er brug for det.

 

Krigslive XIV er støttet af Orkerne Kommer og Nordeafonden. Orkerne Kommer er et projekt der skal uddanne nye unge arrangører i Rollespilsdanmark. Projektet er landsdækkende, og afholdes af Rollespilsfabrikken og Bifrost, i samarbejde med en lang række lokalforeninger landet over. Orkerne Kommer er støttet af Nordea-fonden. Er du interesseret i at vide mere, kan du besøge vores facebook-side www.facebook.com/orkernekommer eller hjemmeside www.rollespilsfabrikken.dk/orker